Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Få hjælp til din næste træfældning

Hvis du går med overvejelserne om at fælde et træ eller flere på din matrikel, så er der nogle ting der er vigtige at have helt styr på før at du kaster dig ud i yderligere overvejelser herom. Det er nemlig ikke bare at starte op for en motorsav, når der skal fældes træer.

Fæld et træ og plant så et nyt for klimaet

Det er ikke forkert at fælde træer, selv om at mange finder det problematisk at der sker træfældning. Grunden til at vi får banket ind i hovedet at træfældning er en dårlig ting, er fordi at vi har set alt for mange eksempler på at der fældes med hovedet under armen.

Men hvis et træ er sygt eller hvis man husker at plante et nyt træ, hver gang der fældes et træ, så er det ikke fordi at det ikke er okay og det kan være godt lige at huske. Mange har nemlig et træ på deres matrikel som man egentlig helst så fjernet, men man holder sig tilbage måske af denne grund.

Har du et træ du gerne vil skaffe dig af med, så er det dog vigtigt at du ikke bare starter op for motorsaven og begynder at fælde på egen hånd. Der kan være rigtig meget at tage højde for og det er ikke for sjovt at der uddannes folk til at klare netop opgaver som træfældning.

Få professionel hjælp til træfældning og forbliv tryg

Du bør klart vælge at gøre brug af professionelle kræfter når du skal have fældet et træ, hvad enten der er tale om et helt træ eller om det bare skal være toppen af et træ. På denne måde sikrer du at der ikke sker trælse ulykker og du kan samtidig være tryg hele vejen igennem fordi en professionel vil have forsikringerne i orden til at kunne udføre denne type opgaver.

Når du har bestilt en professionel til at udføre arbejdet for dig, kan du udnytte at der er mulighed for også at få andre til at klare det efterfølgende arbejde. Det kan f.eks. være hvis hele det fældede træ skal skæres op til brænde og de små grene skal laves om til flis. Skal du ikke selv bruge brænde eller flis, kan virksomheden også hjælpe med bortskaffelsen så du virkelig ikke skal røre en finger.

Så skal du have solen tilbage på din terrasse uden at mærke skyggerne fra et træ eller kan du se der er gået sygdom i et træ i haven, så få hjælp til at få træet fjernet.